Címlap A Körömszalon Program
A Körömszalon program

2012-TŐL MÉG TÖBB TÁMOGATÁSSAL

Az Elite Cosmetix – Crystal Nails ezzel a Körömszalon Programmal szeretné honorálni
a továbbképzésein, rendezvényein karbantartott szakértelmet és a márkahűséget.

Amit nyújtunk:

1. A www.mukorom.hu oldalt a Google keresője a “műköröm” és “műkörmös” szavakra az első helyen hozza! Aki műkörmöst keres, biztosan ide talál. NAPONTA RENGETEGEN KERESNEK MŰKÖRMÖST A MUKOROM.HU-N. Az Elite Körmös referenciaszalonoknak külön, kiemelt helyet biztosítunk a honlapon, ami egy nagyon értékes reklám. (A mukorom.hu látogatottsága napi 5-7.000 fő, melynek kb. 40%-a új látogató, és egy látogató átlagban 16 oldalt néz meg a honlapon). Saját honlapot is szerkeszthetsz a kormosszalon.hu kiemelt felületén.

2. ÚJ! A Crystal Phone okostelefon fejlesztésének programjának köszönhetően szalonodat az okostelefont használó, műkörmöst kereső nők egy pillanat alatt megtalálják! A program használatáról a nők a televízióból is értesülnek majd!
3. Üzleted bejáratára igényes "Elite – Crystal Nails Referencia Szalon // a Crystal Nails csúcsminőségű alapanyagaival" táblát vagy öntapadós matricát adunk.
4. Elite Körömszalonná váláskor 4 nagyméretű posztert kapsz ajándékba.
5. 50 hűségpontot adunk ajándékba, melyet a feltételek teljesülése esetén félévente újra megkapsz, azaz évente 100 hűségpontot - ami 300.000 ft vásárlásnak felel meg!
6. Támogatásként reklámozzuk a lakosság (a leendő és meglévő vendégeid) felé a Crystal Nails-t (TV, média, magazinok, internet), hogy presztizs legyen egy képzett körmös Elite Szalonjában a fejlesztések élvonalába tartozó Crystal Nails-szel készült körmöket kapni.
7. ÚJ!!! Az alábbi továbbképzéseket a Körömszalon Programba szerződött szalonok 1 dolgozója évente egy alkalommal féláron végezheti el (tanfolyami részleteket ld a KÉPZÉSEK fejezetben): Bármely egész napos továbbképzést, kivéve: OKJ képzések, Körmös diploma, LuxLash, Versenyfelkészítők, Szakoktatói képzések!

Amit kérünk:

1. Minőségi szolgáltatást a vendégek felé – tartós műkörmöket, kedves kiszolgálást (ezt kapcsolattartó területi képviselőnk, ill. a vendégek esetleges visszajelzései alapján kísérjük figyelemmel)
2. Trendiséget – a továbbképzéseinken való részvétellel: referencia szalonná váláskor két tucat meglévő továbbképzésünk közül legalább 5-ön való részvétel igazolásával (a programba belépés időpontjában elég 2 elvégzett képzés igazolása, ha további 3-ra elő vagy jegyezve és az előleget is befizetted rájuk), a jövőben induló képzéseink közül pedig félévente legalább egy egész napos képzésen való részvétel. (A Körömtáborban való részvétel (min. technikusi szinten) megfeleltethető 4 továbbképzésnek.
3. Legalább 90 %-ban csak Crystal Nails, IBD vagy EzFlow műköröm alapanyagok (zselék, porcelánok) használata, félévente legalább néhány új trendszín beszerzése, minimum 50%-ban professzionális eszközeink (sablon, ecsetek) használata (területi képviselő tudja igazolni).
4. Kéthavonta legalább egy általad készített, friss műköröm fotó feltöltése a www.mukorom.hu weboldalra.

Regisztráció a programba
 

Szavazások

Mit tartasz a legfontosabbnak a műkörmös kiválasztásánál?